Gratis begeleiding nodig? 

Onze hulp en begeleiding zijn gratis zolang jij de nodige dieetproducten bij ons aankoopt. De prijzen van onze dieetproducten zijn dezelfde als wat je online kan terugvinden op onze webshop.

Bij ons zitten er geen addertjes onder het gras met te hoog geprijsde dieetproducten of verborgen maandcontracten. Alles op maat van jouw budget en behoeften in samenspraak met onze diëtist. Onze diëtist werkt niet zoals traditionele diëtisten dat doen! Dus geen verplichte weegsessies, geen dagboekjes bijhouden, geen moeilijke recepten, enzoverder. Alle advies, informatiemateriaal en ondersteuning zijn bij ons volledig gratis.

We werken uitsluitend met onze hoogwaardige dieetproducten in combinatie met gewone voeding.
Zo behaal jij je streefdoelen op een eenvoudige en gemakkelijke manier!

Wie kan er bij ons terecht?
- Diabetes type II of insulineresistentie
- Overgewicht en obesitas
- Normaal gewicht
- Sporters

Hoe verloopt onze gratis begeleiding?
1) Je komt langs tijdens onze vrije openingsuren (of bel ons wanneer dit niet mogelijk is: 0032484331407). 
2) Onze diëtist stelt een paar vragen en op basis daarvan doet hij u een dieetvoorstel. 
3) Je ontvangt een dieetbundel en wij stellen een proefpakketje voor de eerste keer samen of u kiest zelf producten uit.
4) Je weegt je thuis en in de dieetbundel kan je het gewicht noteren.
5) Iedere keer dat je terug bij ons langskomt neem je de dieetbundel mee want zo weet onze diëtist welk dieet je volgt.
6) Tips en advies kunnen ter plaatse gegeven worden, ofwel stuur je een SMS'je die we 24u/24u beantwoorden.

Vaak gestelde vragen 

Kan ik bij jullie producten kopen zonder begeleiding? Is het advies dan gratis?

Uiteraard kan je producten kopen zonder begeleiding. Begeleiding is helemaal niet verplicht. Kom gewoon langs tijdens de openingsuren van de winkel. Wij geven je graag een gratis advies dat volledig vrijblijvend is. Indien gewenst printen we een gratis eetschema af en helpen we je op weg.

Wat is het verschil tussen een diëtist en een voedingscoach (of voedingsconsulent of voedingsdeskundige)?

Een diëtist is een voedingscoach maar een voedingscoach (of voedingsconsulent of voedingsdeskundige) is geen diëtist. Een diëtist heeft minimum een hoge school diploma terwijl iedereen zichzelf voedingscoach (of voedingsconsulent of voedingsdeskundige) mag noemen. Iedereen mag de tittel voedingscoach (of voedingsconsulent of voedingsdeskundige) gebruiken, daarvoor geschoold of niet. Terwijl de beroepstittel van diëtist beschermd is volgens het KB van 19 februari 1997

Waarom is de beroepstittel van diëtist zo beschermd?

Een diëtist is werkzaam voor: rusthuis, ziekenhuis, privé praktijk, artsenpraktijk, voedingsindustrie, overheid, voedingslabo en onderwijs. Daarnaast mag een diëtist zowel gezonde als zieke kinderen en volwassenen begeleiden. Elke diëtist heeft een erkenning van de overheid van het rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering. Dit is het zogenaamde RIZIV nummer voor gezondheidsverleners (artsen, diëtisten, kinesisten, tandartsen, verpleegkundigen, etc.). Dieetpharma heeft het RIZIV nummer 5.64021.34.601

Volgens de wet mag een voedingscoach (of voedingsconsulent of voedingsdeskundige) alleen "gezonde personen" begeleiden met "gezonde voeding" tussen de 18 jaar en 65 jaar en met een BMI tussen de 18 en 30. Annorexia, obesitas en kinderen mogen zij nooit met dieetproducten begeleiden en dienen zij door te sturen naar een diëtist.

BCP_Beroepscompetentiedossier_dietisten (1).pdf

Download hierboven het beroepscompetentie profiel van een diëtist